Eljársz hétvégente bulizni?
Nem szoktam, nem az én stílusom tömött szórakozóhelyeken fülsüketítő zene mellett "bulizni". Szerintem tök ergya :D
17 eFF
nem minden hétvégén járok el, de szoktam.
először 14. szülinapomon voltam.
mindig máshogy zajlanak:D van hogy a bulit valakinél kezdjük egy kis hangulatalapozással, összegyűlünk, beszélgetünk, iszogatunk, aztán elmegyünk szórakozóhelyekre, de ott már gyakran szétszéledünk.
van, hogy egyből szórakozóhelyre megyünk, ott táncolunk, ha olyan helyen vagyunk csocsózunk pl:D beszélgetünk. éjszaka vége felé már gyakran csak kinn üldögélünk 1-2 emberrel és regenerálóunk:D
öltözködési tippet akkor tudok adni, ha megmondod a nemedet:D
nem kell túlöltözni, egy csőfarmer valami színesebb toppal, vagy egy miniruha, magassarkú. attól is függ, hogy hová mész - ha pl táncolni, akkor valami csinibbet vegyél fel, ha meg 'kocsmázni (ilyen beülős beszélgetős helyre:D), akkor valami kényelmesebb, hétköznapibb cucc
csináld meg szépen a hajad, és használj kicsit erősebb sminket, mint a hétköznapi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!