Szerintetek ez normális? :S8bővebben lent)
Figyelt kérdés
a nyáron 1x se voltam bulizni,de nem vok gyík voltam már buliba meg minden,csak a társaságom az nem igazán olyan:S
18/F
Normális ez?:D
szeretnék de nemtom h hogy kihez?
2011. aug. 26. 21:36
1/6 anonim válasza:
végigbuliztad a nyarat részegen, azért nem emlékszel rá ;)
2/6 A kérdező kommentje:
(;
öööö.nem sajnos:D
volt már húzós élménybe részemXD :P
azóta a szilvát se bírom megenni.....de a kérdés még ugyan az:)
2011. aug. 26. 21:59
3/6 anonim válasza:
normális. én tavaly minden héten 2x buliztam suliidőbe, nyáron is eléggé sok élményt összegyűjtöttem, most.. most április óta nem voltam sehol:D
21L
4/6 pacsi válasza:
Szerintem nem normális. Évente párszor én is járok buliba vagy kocsmába, de egész nyáron itthon ültem. Szerintem elég gáz. Én is szeretnék valamit kezdeni magammal, de nem tudom mit.
Sok sikert!
5/6 A kérdező kommentje:
hasonlít a helyzeted az enyémhez és a normális ró relatív:)
2011. aug. 27. 12:31
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem vészes. Én majdnem ugyanezt tettem. Bár én azért mert nyár elején belehajtottam, és 2 hétig tartott a regenerálódás :s inkább nem részletezem. na akkor úgy döntöttem, hogy ez a nyár nem bulis:D de ősszel kezdem újra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!