Hajdúszoboszlón van valami jó szórakozóhely pl. disco?
Figyelt kérdés
Most hétvégén megyünk oda nyaralni. Tudna valaki mondani nekem valami jó szórakozóhelyet vagy kocsmát ott?2011. aug. 17. 20:47
1/3 dirtboy válasza:
sonic disco,de a kocsmák jobban szerintem
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. És ott melyik nap lesz buli? Mi a nevük az ottani jó kocsmáknak?
2011. aug. 17. 21:22
3/3 dirtboy válasza:
hogy mikor lesz buli nem tudom,gondolom péntek,szombat,pár kocsmában voltam de a nevét nem tudom de szimpatikus helynek tűnt,a hőforrás utcán voltam egyben a júlia panzio és a gázláng útca közt van valahol félúton,az tetszett,de az korán sem a legjobb kocsma szoboszlón,van attól sokkal jobb is az tutti csak meg kell keresni.Ott nem kell tartani a társaságtól,mászkáltam párszor északa a városban minden felé és gond egy szálsem volt,kulturáltabbak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!