Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mondanátok tippeket trollkodásra?

Rainbowling212 kérdése:

Mondanátok tippeket trollkodásra?

Figyelt kérdés
12/L vagyok és a barátnőmmel szeretnénk momba/mammutba/alleba trollkodni szerintetek mit csináljunk? lehetőleg ne csukjanak le minet xD és nem is szeretnénk sokat költeni... max pár 100 forint... de akkor valami olyat szeretnénk csinálni ami feltűnő és röhögnek rajta vagy megsértődnek xD
2011. aug. 12. 18:11
 1/8 A kérdező kommentje:
vagy becsapni szivatni másokat! de van valami ötletetek erre?
2011. aug. 12. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
12 évesen? :D írjátok egymás homlokára, hogy szopnék!
2011. aug. 13. 02:33
 3/8 A kérdező kommentje:
de nem egymással hanem mondjuk egy plázába! mit lehet csinálni???
2011. aug. 13. 10:35
 4/8 anonim válasza:
vegyetek popcornt és menjetek fel a második emeletre és dobáljátok emberkéket xdd és mikor felnéznek akk meg gyorsan vissza bújni xDDD vaagy buszon nyomkodni a STOP gombot leghátul xd vaaagy inkább plázára gondolsz akkor véletlenül rálépni emberek sarkára.. xDD vagy vmi hasonlókat xdD de óvatosan! :DDD 15/l
2011. aug. 16. 11:18
 5/8 A kérdező kommentje:
xD ez nagy! köszi! jójó xD sztem meg fogjuk csiálni! köszkösz a tippeket! :DDDD xDD :D :) ;)
2011. aug. 16. 14:03
 6/8 anonim válasza:
nagyon szívesen :DDD
2011. aug. 16. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
94%

Micsoda magasröptű ötletek. :D

Plázában egyszer láttam egy kuwajó trollkodást, bement két 12 év körüli fiú, levették a polcról a 10.000 forintos távirányítós játékautót, és a pénztárnál elkezdtek alkudni mint a bazárban, hogy adják oda 6-ért, majd 8-ért, stb, végül nem vették meg.

Másik trollkodás: a körző hegyét kiszeded a körzőből, a kezedben tartod úgy, hogy a vége kilógjon, és azzal szurkáld az előtted lévőket. Ezt rajzszöggel is lehet csinálni, én egyszer véresre szúrkáltam az előttem álló hátát a mozgólépcsőn, ő meg észre se vette, csak vakargatta. xD Jó, 10 éves se voltam még akkor ...

2012. márc. 19. 16:06
 8/8 anonim válasza:
Barbizni
2018. aug. 17. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!