Mik a jövőheti 5ös lottó nyerő számok?
Figyelt kérdés
nagyon érdekelne, mert nyerni akarok!!!!!!! lóvét$ lécci sgítsetek!!2011. aug. 6. 18:37
2/11 anonim válasza:
múltkor leírtam ,de sajnos a barátoméknál hagytam ,de oda csak egy hét múlva megyek ,utána biztos lehetsz benne ,hogy elmondom
3/11 anonim válasza:
Épp most kaptam az infót, hogy a számok a következők :6,23,54,58,66...jaj várj csak most jött az újabb infó, hogy a következők lesznek:11,36,44,65,69...a fenébe rosszul mondták, ez a helyes számsor:11,21,42,49,70...közben újból szóltak, hogy mégsem hanem ez:7,17,35,57,59...felejtsd el mert engem is átbaxtak!!
4/11 A kérdező kommentje:
akk most hogy nyerjen meg az 5ös lottó jövőheti nyereményét????????????
2011. aug. 6. 20:00
5/11 anonim válasza:
háááát...szerintem...őőőőő...azt mondja hogy...nem is tudom
6/11 anonim válasza:
Illetve de tudom!!! Közösen megcsinálhatjuk,akarod? A nyeremény 60% az enyém ok?
8/11 A kérdező kommentje:
helyesbítenék, te megveszed NYERŐ számokat írsz be és enyém a lóvé $ $ $ ez már jobb ötletnek hangzik :D
2011. aug. 7. 11:14
9/11 anonim válasza:
Akkor ok! A következő a teendőd:
-elmész a legközelebbi lottózóba.
-vásárolsz 300000, azaz háromszázezer szelvényt.
-ezeket kitöltetlenül elküldöd a későbbiekben megadott posta címre.
-én ezeket a szelvényeket kitöltöm
-ha eltaláltam a helyes számokat, (tuti hogy sikerül) értesítelek a továbbiakról.
Eddig így rendben van??:-)
10/11 A kérdező kommentje:
hát úgy stimmel ha te adod a lottókra a pénzt és én töltöm ki a 3/4 -ét és 50-50%-ra felezünk a pénzből!! :D
2011. aug. 8. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!