Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol találhatnék ilyen képet?

Hol találhatnék ilyen képet?

Figyelt kérdés

A valaha írt leghülyébb kérdést fogjátok most hallani...

Kellene egy olyan kép, amin egy röntgenfelvétel van egy emberről, akinek a hasában kirajzolódik egy süti vagy egy torta. Olyan kéne, ami igazinak hat, tehát nem egy rajz. Egy vicces cikkhez kell illusztrációnak, amit írok. Google-ba minden lehetséges variációt kipróbáltam már, de nem találtam semmi használhatót. Tudna valaki segíteni?

(egyébként most nagyon röhögök magamon)

2009. ápr. 7. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
deviantart.com-on próbáltad már? ilyen művészképek vannak rajta, csak az a baj, hogy angolul kell rajta keresgélni, bár vannak magyar emberkék is rajta, próbáld ki
2009. ápr. 7. 21:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbáltam. Sajnos nem találtam semmi kajásat, lepkéket a hasban viszont annál inkább.
2009. ápr. 7. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

azt én is ismerem :D

akkor msn.uk.com-os oldalon a képkeresőben? sokkal több kép van rajta mint a google-on

(első vagyok)

2009. ápr. 7. 21:14
 4/7 A kérdező kommentje:
hát, nem, sajnos. bár nem is vártam igazán, hogy egyáltalán van ilyen kép. mondjuk ez az oldal tényleg jó. a kacsásat ismered? amikor ufó van a gyomrában? eszméletlen, miket ki nem találnak egyesek.
2009. ápr. 7. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

nem, azt még nem láttam, de majd még jobban körülnézek :)

és ha monjuk szerkesztenél egy képet? én nem tudom hogy lehet :D, de szerintem photoshoppal nagyon profin meg lehet szerkeszteni :)

2009. ápr. 7. 21:30
 6/7 anonim válasza:
[link] :D
2009. ápr. 8. 00:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Uh. Ez a villanykörtés nagyon kész :D

Az lesz, szerkeszteni fogok. Mivel photoshophoz nem konyítok, painttel rajzoltam egy tortácskát egy röntgenfelvételbe. Iszonyatosan sikerült, de nem bánom, talán még ez is fokozhatja a hülyeséget.

2009. ápr. 9. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!