Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi értelme van a buliknak?

Mi értelme van a buliknak?

Figyelt kérdés
Egy 20 éves lány vagyok, és nem értem, mi értelme bulikba járni. Inni nem iszom, táncolni meg máshol is tudok. Miért járnak az emberek bulikba?
2009. ápr. 4. 20:53
 1/4 anonim válasza:
Társaságra vágynak, kikapcsolódásra, laza beszélgetésre és arra, hogy kicsit kiruccanjanak a hétköznapokból. Egy bulin nem feltétlenül kell inni, anélkül is lehet jóléreznie magát az embernek.
2009. ápr. 4. 20:58
 2/4 A kérdező kommentje:
És ezért kiadnak több ezret a belépőre? Simán beülhetnek egy kávéházba, vagy bárhova, ami kultúráltabb.
2009. ápr. 4. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Kávéházról azért nem lehet elmondani, hogy felpörget, felszalad az adrenalin:):) Én is kiadok több ezret egy rock, metal koncertért, az az élmény akármit megér, mikor magával ragad zene, felkap és ledob, adrenalin plafonon, nem lehet így elmondai. A rengeteg ember, a dübörgő zene a füledbe, áhh gondolom nem volt ilyenben részed. Egy kávéház azér messze áll ettől, bár akinek csak az a stílusa, biztosan okés. Csak nekem kicsit langyos, ettől függetlenül járok kávéházba.
2009. ápr. 4. 21:43
 4/4 anonim válasza:
ja a bulizás nem ivást jelent csak egy kis kikapcsolodás a baráti társasággal eltoltott ido ami jolesik a nehéz hétkoznapok után:))ne nem kell tulzásba vinni
2009. ápr. 4. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!