Melyik a legjobb vicc amit hallottal eletedben?
Gazsi látogatóba megy Zsigához. Látja, hogy óriási nagy háza van, csuda pompa, ragyogás, az ház előtt tűzpiros Porsche, majd bemegy, bent a kertben látja, hogy egy hatalmas teniszpálya, ott teniszezik rajta Steffi Graf és Kurnyikova. Nem bírja ki, megkérdezi Zsigát:
- Há dik'má komám, hát hunnan van neked ilyen pompa, fényes csillogás, hatalmas sport az udvarban, csodás autó? Hát mit csinátá te?
Erre Zsiga válaszol:
- Kimentem a tóhoz, kifogtam az aranyhalat, aztá' elmondtam neki, hogy hát ha má' így megfogtam, akkor ugyanmá' teljesítse a kívánságom. Ő meg szót fogadott.
- És vajon az én kívánságaimat is teljesítené ez a hal? - kérdezi Gazsi.
- Biztos, menj, próbáld ki komám.
Gazsi elmegy, kifogja az aranyhalat, az felajánlja a lehetőséget a három kívánságra, Gazsi el is mondja, hogy nagy házat, fényűzést, pompát kér, csodálatos autót, meg sok szexet. Hazamegy, már messziről látszik a fényűző új otthona, előtte a csodás autó, majd kinyitja az ajtót, és ömlik kifelé a Keksz. Nagy ijedtségében felhívja Zsigát:
- Hát dik'má Zsiga, vótam kívánni anná a devla aranyhalná, mondtam neki, hogy legyen csudás palotám hétrét arannyal, a tiedéné is pirosabb autóm, meg legyen sok szex. Azt hazagyüttem, és ömlik a pálotámbú a keksz!
- HÁ GÁZSI, SZERINTED ÉN ÁTTÚ AZ ÁRÁNYHÁLTÚ HATALMAS TTTTTTÉNISZT KÍVÁNTAM MAGAMNAK???
Nyuszika sétál az erdőben, egyik kezében egy szelet kenyér, másik kezében agy kötél. Útközben megállitja a farkas nyuszikát.
- Minek a kötél nyuszika?
- Megyek oszt felakasztom magam. Unom az életet.
- Há a kenyér mér kell neked?
- Ki tudja meddig fogok ott lógni!
A részeg Nyuszika megy az erdőben, találkozik a Rókával. Nyuszika kérdezi:
- Drága barátom! Hogy szólíthatlak? Róka úr, Róka úrfi vagy egyszerűen lerókázhatlak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!