Hétvégi buli problémát hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Hétvégén egy általam kedvelt csajszi szülinapja lesz, és megy a baráti körével bulizni, és megyek énis, csak semmi konkrét dolgot nem tudok.
Se arról hogy kivel megy, mikor, előtte hova mennek (kocsmába, mert ott olcsóbb a pia), mikor mennek abba a discoba stb...
Kb mikor menjek ? (mert egyedül megyek...)
Kocsmába nézzek-e be? Elmenjek-e ? (ismeretlen vagyok, sose voltam még ott) és nem tudom elérni a buliig... :S
2009. ápr. 3. 16:01
1/2 anonim válasza:
hát ha a lány konkrétan nem hívott meg, akkor sztem a kocsmába ne keresd. Hajnali 1 óra felé elvetődsz a buliba sztem az jó (gondolom diszkóról van szó), aztán tuti ki tudod szúrni a lányt, odamehetsz hozzá, h boldog szülinapot, jól nézel ki, táncolunk stb.aztán kész:)
2/2 A kérdező kommentje:
JÓ ötlet hogy éjfél után menjek :)
Köszi
2009. ápr. 4. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!