Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Írnátok jó vicceket?

Írnátok jó vicceket?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Az utolsó tanítási napon a gyerekek ajándékot visznek a tanító néninek.

A virágboltos fia egy csokrot hoz, a cukrász kislánya egy tortát, majd az italboltos kisfia egy nagy dobozt, szépen csomagolva.

A tanító néni megemeli, és látja, hogy valami szivárog belőle. Viccesen megkóstol egy cseppet, és megkérdi:

- Bor?

- Nem - feleli a fiú.

Újabb cseppet kóstol a tanító néni.

- Pezsgő?

- Nem.

- Szabad a gazda! - mondja a tanító - Feladom; mi ez?

- Kiskutya...

2011. júl. 10. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:

- Hogy hívják az eltűnt kínait?

- ???

- Nin Csen!

2011. júl. 10. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:

- Miért nem figyelsz, Móricka?

- Figyelem én, plébános atya!

- Akkor ismételd el, hogy mit mondtam az előbb!

- "Miért nem figyelsz, Móricka?"

2011. júl. 10. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy egyetemista az ebédlőben le szeretett volna ülni egy üres helyre az egyik tanára mellé, de az így válaszolt:

- Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak.

- Jó, akkor továbbrepülök! - válaszolt a diák.

A tanár ezen vérig sértődött és elhatározta, hogy a vizsgán elbuktatja, így a legnehezebb kérdéseket adta fel neki. A diák azonban a dolgozatában parádés válaszokat adott, ezért a tanár - hátha mégis megbuktathatja az áldozatát - mindent eldöntő kérdést ad:

- Mész az úton és találsz két zsákot, az egyikben arany, a másikban pedig ész van. Melyiket választod?

- Az aranyat.

- Én sajnos a másikat választanám, az értelemmel teli zsákot, mert az fontosabb, mint a pénz.

- Mindenki azt választja, ami neki hiányzik - vágja ki magát a diák.

A tanár majd megőrül és azt írja a dolgozatra: "Szamár". A diák anélkül, hogy belenézne, fogja a dolgozatát és kimegy a teremből. Rövid idő múlva azonban visszatér, visszateszi a dolgozatát és így szól:

- Elnézést, a tanár úr aláírta, de nem írt rá jegyet!

2011. júl. 10. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:

-Anyu, idén miért augusztusban ünnepeljük a karácsonyt?

-Pistike, mondtam már ezerszer hogy leukémiás vagy

2011. júl. 10. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!