Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a képről?

Mi a véleményetek erről a képről?

Figyelt kérdés

Szerintetek profi géppel csináltam?

[link]

2011. jún. 29. 20:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
"Ez Magyarország! Ez Magyarország!" deszarvagyecsém... :D
2011. jún. 29. 21:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Előre elnézést kérek a következőért:

a jó unnacionalista k********d, amiért a k*******t s**r képedről igaz véleményeket mondunk, erre te ledegradálod az hazádat, csak azért egy egy p****nyi önkritikád sincs...

2011. jún. 29. 21:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az vagy, egy rakás szar. El lehet takarodni az országból, ilyen kur.va jó fotósból van elég. Kb. minden második ember.
2011. jún. 29. 21:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen köszönöm. Tudnál bármit is mondani érdemben Magyarországról? Mondjuk úgy az utóbbi ezer évéről??

Mondanál nekem igazi NAGY Magyar embereket?? És hogy miket tettek a te "szaros országodért"?? Hogy egyáltalán egybe maradjon és ne kaszabolják 6 felé? Hogy tudd ki a nagymamád és ne válasszanak el államhatárok? Még több mint ami még így is megvan?

Te vagy egy utolsó szánalmas féreg, aki elvesztette azt a jogát, hogy magyarnak hívja magát és azt mondja a hazám, vagy hogy otthonom! Ha még 18 éven aluli vagy, hogy mered felvenni a pénzt, vagy esetleg édesanyád? Azt az államtól kapod, a magyar emberektől. Hogy mersz elmenni orvoshoz?? Miért is jártál te Magyarországon iskolába?? Azt sem te fizetted, hanem a több millió magyar ember aki esetlegesen a hazáért sírt.

Végül is örülj a fejednek, hogy számítógép van a segged alatt ahol tudod szidni a magyarokat. Jaaaa hogy azt is Magyarok találták fel?!

Kicsit vagy csak undorító ugye felfogtad??

2011. jún. 30. 00:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Emerek az volt a kérdés, hogy profi géppel csinálta-e és Mo helyzeténél tartunk.

Nem tudom, hogy profi géppel csináltad-e de nekem tetszik, csakhát ilyen képet nem lehet eladni. Ez leginkább hobby fotózás gondolom.

2011. jún. 30. 00:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Senki az ég egy adta világon nem hozta volna fel Magyarországot. De ő megtette. És nem a mostani helyzetéről beszéltünk, csak olvasd végig. Magáról az országról próbáltuk felvilágosítani a kedves kérdezőt.

Pontosan jól mondod. Egy fotóról beszéltünk, amiről mindenki elmondta a véleményét és a legtöbben bele érte engem is intelligens ember módjára rendes és helytálló választ adtunk. De a kedves kérdezőnek ez nem tetszett és rögtön a saját hazáját kezdte el ócsárolni.

Szóval igen.. Valóban nem az országról kéne diskurálni.

2011. jún. 30. 00:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Amúgy a számítástechnikában magyar zsidók szereztek elévülhetetlen érdemeket. Csak a pontosság kedvéért.
2011. jún. 30. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!