Normális, káros szenvedélyektől mentes szórakozóhely?!
Sokan mondják, hogy antiszoc vagyok, mert nem járok el szinte soha szórakozni. 15 éves lány vagyok, hát kissé szigorú, de többnyire korrekt szülőkkel. Koncertekre szívesen mennék, de persze csak úgy engednek, ha kocsival hoznak-visznek. Valahol örülök neki, valahol meg nem. Még egy sörbe se kóstolhatnék viszont bele, elég jó orruk van hozzá, főleg hogy zárt térben mennénk haza. Kíváncsi lennék, létezik-e olyan hely, ahol alkohol,- és cigaretta mentesen lehet szórakozni, de azért úgymond "ifjúsági". Könnyebben menne esetleg az ismerkedés is hasonló fiúkkal, ahol nincs minden 2.-ban valami szeszes ital :)
Budapest környéki vagyok egyébként, de ha van esetleg távolabb is ilyen, szívesen meghallgatnám milyen. Kicsit lehetetlent kérek, tudom jól, ez a korosztály már nem nagyon "híve" az ilyeneknek. De azért ilyennek is kell lennie valakinek mint én, nem?! Előre is köszönöm a válaszokat! :)
zöld pardon
alkohol és cigi is van, de még ez a legjobban tiniknek való szórakozóhely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!