Mit lehet csinálni egy bérházban, esős időben (bővebben lent)?
11 éves lány vagyok, bérházban lakom. Nincs tesóm, így nem tudok vele játszani, háziállatunk sincs, akivel tudnék foglalkozni.
Tegyük fel, hogy esős idő van (nem dörög, nem villámlik, de esik, nem lehet kimenni). A TV nézésen, a számítógépezésen, a saját magam dekorálásán, az olvasáson és a rajzoláson kívül milyen elfoglaltságokat tudtok ajánlani?
ökhöm :) tudnék perverz dolgokat irni, de megkiméllek tőlük xD Hasizomgyakorlat, attól szebb lesz a pocid :D Halgass zenét. Hivd fel a barátnődet, beszélgess vele, biztos ő is unatkozik ilyenkor. Esetleg nézz valami jó pasikot közösségi oldalakon xD Én elvégre csajokot szoktam, szóval lehet hogy egy lánynak idétlen tanács :D TANULJ. Ez a legfontosabb. A jövőévi anyagot tudom ajánlani, jobban tisztában leszel vele a következő osztályban :D Remélem segitettem, tudom, sokat nem, de na.. :D
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!