Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi legyen a szülenapi bulimon?

Mi legyen a szülenapi bulimon?

Figyelt kérdés
Nos júliusban ünneplem a 14. szülinapi bulimat, és arra gondoltam hogy most valami kivételeset kéne csinálni kb 8an leszünk és bár nagy házunk van tehát elférnénk, de nekem már nincs kedvem twisterhez meg üvegezni....ezek már olyan uncsik...nem tudok valami jót? Én elsőnek arra gondoltam hogy elvihetném őket a Budapesti vidámparkba de szerintem abban csak páran lennének benne mert míg hajnalban felvonatozunk meg a belépő jegy...de viszont ha itthon tartom az megint gázos mert anyám 7.30-16is dolgozik apám meg 5.00-9.00 meg 15.00-18.00 ergo egy szabad óránk lenne de hát mégsem küldhetem el őket a sunyiban de nem is fogok ölbe tett kézzel ülni a szobában és ország városozni még apu a másikban a hír tv-t nézi! Nos mit tegyek? valami jó terv? Előre is köszi! :)
2011. jún. 28. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Valamit elárulnál nekem, hogy kapcsolódik a kérdésed, az Állatok-> Kutyák kategóriához?

Egyébként pedig, hogy a kérdésedre is válaszoljak rendezz kerti partit, még jól is jöhet, hogy otthon vannak szüleid. Ők meg tudnak főzni, vagy tudnak benne segíteni. Ti pedig tudtok beszélgetni, hülyülni. Ne aggódj fel fogjátok találni magatokat. Ha esetleg van otthon medencétek akkor medencés bulit is tarthatsz, akkor pedig már alapból megvan a szórakozás.

Boldog születésnapot előre is!

18L

2011. jún. 28. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem meg tudod beszélni a szüleiddel, hogy segítsenek, aztán vonuljanak el valamelyik szobába tv-t nézni, és akkor szabadon bulizhattok

activity-t is játszhattok pl., csinálhattok youtube bulit (onnan megy a zene+a klip, mindenki választhat), ha lányok lesztek, sminkelhetnétek is, meg ilyesmik, anyukád biztos segítene a megszervezésében

2011. jún. 28. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Van egy játék, Gossip Girl-ben láttam:D az a lényege hogy mindenki a saját fényképét a nyakába kell akasztani mint egy nyakláncot és a városban kell "vadászni" egymásra. Az nyer akinél a végén a legtöbb kép van. És akiről leszedik a képét az kiesett.:) szerintem nagyon jó itt van róla egy videó: (bocsi magyarul nem találtam)

http://www.youtube.com/watch?v=-CxafTa7P4Q

2011. jún. 28. 11:05
 4/4 A kérdező kommentje:
bocsi valamit elnyomtam
2011. jún. 28. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!