Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen magazint válasszak?

Molia kérdése:

Milyen magazint válasszak?

Figyelt kérdés

Anyukámnak szeretnék születésnapja alkalmából egy magazinra előfizetni, mert gyakran panaszkodik, hogy nincsen ideje olvasni, de (szerintem) a női magazinokat nagyon szereti. Pl.: ha én veszek egy Life magazint vagy egy Life&Stars magazint akkor azt ő is elolvassa, de ezek az újságok a 20-30 éves nőkhöz szólnak, szóval nem anyához. Meg sokszor megbotránkozik rajta, ha pl.: a szexről és az egy éjszakáskalandokról teljesen nyíltan írnak. (anya vallásos).

Anyukám egyébként 53 éves (én 16). Nem olyan nagyon művelt, de eléggé tájékozott és okos. Általában nehezen áll át az új dolgokra, ő inkább a jól bevált régieknél marad. Sokat dolgozik, de buszon, orvosnál (szóval várakozás közben) szívesen lapozgat újságokat. Nagyjából képben van a sztárokkal, hogy ki-kicsoda. Viszont annak ellenére, hogy tájékozott üzletasszony valahol megmaradt benne az átlagos háztartásbeli nő. Szóval nem az ő világa a „sznoboknak” (nem feltétlenül pejoratív értelemben) szóló társadalmi különbségeket boncolgató írások, de a „tenyeres-talpas” (itt sem pejoratív) asszonyoknak szóló főző és varró tippek sem igazán őt szólítják meg. De ha az újságban van a kettőből valamelyik (vagy mind a kettő) azt is szívesen elolvassa, csak ne ezzel legyen tele. Azt hiszem leginkább a városi nőkhöz szóló írásokat, kedveli.

Tudnátok segíteni, hogy milyen ilyen újság van ma a magyarpiacon?

Tudom, hogy nem fogalmaztam meg valami jól, de nem megy jobban… sorry…

2011. jún. 26. 22:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Én a Nők Lapját ajánlom. Az én anyukám szereti azt olvasni Vagy talán a Reador's Digest-et tudom ajánlani. ( [link] )
2011. jún. 26. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!