Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Siófokon milyenek a szórakozóh...

Siófokon milyenek a szórakozóhelyek?

Figyelt kérdés
A lányom most megy először egyedül a barátnőivel nyaralni.Most érettségiztek,úgyhogy nekik is kijár egy kis pihenés/bulizás.Persze nem akartam beleszólni, hogy hova menjenek, de Siófokról hallottam ezt-azt.Szóval az lenne a kérdésem, hogy valóban ,,drogos hely"? Kell -e emiatt egy hétig izgulnom?
2011. jún. 25. 11:25
 1/7 anonim válasza:
rengeteg a külföldi, én inkább miattuk félteném a kölköt
2011. jún. 25. 12:23
 2/7 anonim válasza:
kifejtsem bővebben?
2011. jún. 25. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudtommal nagyon sok a balhé...
2011. jún. 25. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Drog bármelyik szórakozóhelyen előfordulhat. Legnagyobb forgalom szombat esténként van, de a hétköznapok is pörgősek.

Melyik szórakozóhely érdekelne inkább?

egy siófoki

2011. jún. 25. 14:01
 5/7 anonim válasza:

Mi is Siófokra járunk már 17éves koromtól nyaralni a barátaimmal, de semmilyen rossz élményem nem volt még ilyennel kapcsolatban. Semmi drogos dolog, és a külföldiekkel sem volt semmi gond, pedig voltunk már jó pár szórakozóhelyen. Szerintem nem kell aggódnod, ha elég komoly és felelősség teljes a lányod, akkor nem lesz gond.

21/L

2011. jún. 25. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:
40%

egy kis túlzással a következőt láthatod, ha nyitott szemmel jársz a siófoki éjszakában:

hétvégente csajok ezrei alázzák, majd isszák le magukat ribancra, csak azért, mert egy kiszemelt pasinak van pénze. Gyomorforgató látni azt a mű világot. Finomkodó proli lányok sznobbá varázsolva, apró ruhácskákban próbálják szánalmas módon felszedni Mr. Casanovát.

a csajtársadalom elkurvulásának hiteles képe, ami siófokon látható.

aki pedig nem látott bedrogozott, összehányt fiatalokat siófokon, azok nem mozdultak ki a szállodából vagy apartmanból, esetleg a nyugdíjasok övezte partszakaszokat látogatták előszeretettel.

2011. jún. 26. 16:08
 7/7 anonim válasza:
Amit az utolsó írt a lányokkal kapcsolatban az szinte minden diszkóra igaz, nem csak Siófokon működnek így a dolgok... ennyire azért szerintem nem durva a helyzet.
2011. jún. 28. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!