Hogy kell haasználni a photoshopot? Valaki segítsen légyszi!
Van rengeteg oktató video youtube-on, csinálgass végig olyanokat, rengeteget segít!
Beírhatsz ennyit a youtube keresőbe, hogy Photoshop tutorial és felhoz egy csomót. :) Nagyon meg lehet szeretni azt a programot, már egy kis tudással is csodákra lehetsz képes ;)
Ha gondolod javasolhatok majd pár csatornát, akik szerintem a legjobbak.
(utolsó vagyok:)
Kedvenc csatornáim:
-tutvid: ő a kedvencem. Ő főként képeket szeret csinálni a "semmiből", tehát üres lapról indulva, illetve kész fényképeket (nagyrészt tájképeket) átalakít. csinál retusálást is, de az nála nem olyan jelentős. ha ilyesmire szeretnéd használni, akkor ajánlom figyelmedbe a "Fantasy" tutorialt(két részes, hosszú, de érdemes végig csinálni lépésről, sokat fejlődsz) illetve az "Aurora effect" tutorialt.
-IceflowStudios: ő pedig főként retusálós tutorialokat tett fel, illetve 3d-s betűk készítése, effectek, ilyesmik.
Amúgy ha a csatorna nevét beírod a sima youtube-os keresőbe, felhozza a csatornájukat, szerintem először náluk nézz szét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!