Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom facebookon...

Hosszúlábú asszony kérdése:

Hogyan tudom facebookon letiltani egy barátom bejegyzéseit?

Figyelt kérdés

A problémám annyi lenne, hogy nem szeretném látni az egyik ismerősöm bejegyzéseit az üzenőfalamon, meg úgy egyáltalán. De törölni nem szeretném az ismerősök közül, mert sértődés lenne belőle. Megoldható ez valahogy?

Azt tudom hogy le lehet tiltani, hogy ő ne lássa az enyém, de ezt fordítva hogy oldom meg?

Köszi :)

2011. jún. 24. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
A bejegyzésének jobb felső sarkában van egy X - erre kattintva lenyílik egy menü, ahol az adott bejegyzést, vagy az ismerős összes bejegyzését el lehet tüntetni, és a továbbiakban sem látod azokat, amíg fel nem oldod ezt a tiltást.
2011. jún. 24. 13:49
 2/6 A kérdező kommentje:

Annyit ír csak ki ha rányomok az X-re, hogy report post/spam.

Viszont ha arra rányomok, akkor csak időlegesen tűnik el, mihelyt frissítem, újra ott a bejegyzés :/

2011. jún. 24. 16:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Na még is csak sikerült megtalálnom. Az falán csináltam, és ott nem lehet. A közös üzenőfalon kell.

Köszönöm :)

2011. jún. 24. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
És még egy utolsó, ehhez kapcsolódó kérdés, ha egyszer úgy döntök feloldom, azt hol tudom megtenni?
2011. jún. 24. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj hogy nem írtam, hogy a közös falról van szó, azt hittem egyértelmű, hiszen ott jelenik meg minden ismerős bejegyzés.

Visszavonni szintén a közös üzenőfalon lehet, a legalján van egy sáv, amiben meg lehet nyitni további régebbi bejegyzéseket, ennek a sávnak a jobb oldalán van a beállítások gombja. Arra kattintva feljönnek a letiltott személyek és alkalmazások, itt lehet törölni, és ismét látod a bejegyzéseket.

2011. jún. 24. 20:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon hasznosak voltak. :))
2011. jún. 24. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!