Hogyan tudom facebookon letiltani egy barátom bejegyzéseit?
A problémám annyi lenne, hogy nem szeretném látni az egyik ismerősöm bejegyzéseit az üzenőfalamon, meg úgy egyáltalán. De törölni nem szeretném az ismerősök közül, mert sértődés lenne belőle. Megoldható ez valahogy?
Azt tudom hogy le lehet tiltani, hogy ő ne lássa az enyém, de ezt fordítva hogy oldom meg?
Köszi :)
Annyit ír csak ki ha rányomok az X-re, hogy report post/spam.
Viszont ha arra rányomok, akkor csak időlegesen tűnik el, mihelyt frissítem, újra ott a bejegyzés :/
Na még is csak sikerült megtalálnom. Az falán csináltam, és ott nem lehet. A közös üzenőfalon kell.
Köszönöm :)
Ne haragudj hogy nem írtam, hogy a közös falról van szó, azt hittem egyértelmű, hiszen ott jelenik meg minden ismerős bejegyzés.
Visszavonni szintén a közös üzenőfalon lehet, a legalján van egy sáv, amiben meg lehet nyitni további régebbi bejegyzéseket, ennek a sávnak a jobb oldalán van a beállítások gombja. Arra kattintva feljönnek a letiltott személyek és alkalmazások, itt lehet törölni, és ismét látod a bejegyzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!