Hogy szervezhetnék egy igazán jó, izgalmas hetet?
Barátnőmmel azt tervezzük,hogy július 6.-án lejön hozzám nyaralni.Én 15éves vagyok,ő 17 és mindketten lányok.Igazából 6.-ára egy mozizást szervezek neki,a szülinapja 9.-e és pont beleesik az itt alvási időbe.Anya már igent mondott a dologra,remélem,hogy nem is változtat.
Aztán 6.-a estére nem terveztem mást.
Tovább nem tudom a programot,az időtől függ.Győr környékén körülbelül milyen idő lesz ezen a héten?Melyik honlap,ami megbízható és rendesen megmutatja az időjárást?7.-én fürödni mennénk,ha minden igaz,de közel sem biztos.8.-án COD koncert lesz Dunaszegen,arra sem biztos,hogy elmegyünk,lehet,hogy beugrunk a közeli kisvárosba és ott elcsavarogjuk az időt.
Aztán 9.-ére nem tudom mit szervezzek neki!A bulik nem a mi világunk(diszkók..stb.),de lehet,hogy csak az ajándékot adom oda valahol..de az is mi legyen?Nem járok semerre,de mégis kellene valamit.
10.-én vagy 11.-én menne haza,a korai busszal bemennénk és az estivel jönnénk haza és ő is hazamenne.
17 éves lánynak szerintem ékszert vegyél vagy valami szép felsőt vagy hasonlót, habár te ismered hogy mennyire ékszeres vagy miket szeret.:)
Èn bnőm szülinapjára egy "szülinap nap"-ot tervezek neki. Reggel csinálok neki reggelit elmegyünk moziba, utána a kedvenc helyünkre beülünk enni meg beszélgetni, ezzel szerintem meg el is telik a nap.De ezt persze úgy hogy nemtud róla..szóval nemtudja hogy mi a program.
szerintem tök jó ötleteid vannak:)
strand, koncert, kirándulás, csónakázás, sport - tollas, ping-pong, mozi, fesztivál, Győr biztos teli van látnivalóval.
szülinapra kis tortázás, társasjátékozás vagy egy két közös barát összehívása stb :) kerti grillezés, sütögetés:)
ja szerintem is klassz ajándék egy kis bizsu, vagy könyv,
mi a hobbija? varrhatsz neki vidám, menő ágytakarót, párnahuzatot:) névre szóló toll, vagy bögre:)
én mindig megnézek több meteo-s oldalt is.pl
szép hetet Nektek:)
szerintem itt van barátnőknek kulcstartó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!