Xbox 360 Slim, vagy Samsung Galaxy S?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyiket vegyem meg. Már több éve gyűjtögetek, viszont nem tudom melyiket vegyem meg. Alapból új telefont szerettem volna venni, mivel már nyugdíjazni kellene a 4 éves telefonomat, de viszont szeretek játszani, és régi álmom egy Xbox. Szerintetek melyik éri meg jobban?2011. jún. 17. 14:06
1/2 anonim válasza:
hát xbox -hoz ha multizni akarsz akkor az csak úgy fog menni ha eredeti játékokat veszel, mert ha másolttal akkor úgy is bannolnak . meg a netet is fizetni kell xboxnal akkor.
ha flashelteted az xboxot, akkor az + pénz , és mostanában elég bonyolult ezen a téren a dolog, szóval nem tudom .
nem tudom melyiket válaszd amúgy : /
2/2 A kérdező kommentje:
A multiért soha nem voltam oda, inkább a single ami miatt érdekel. Chipelésben nem bízok, rokonomnak volt xbox 360-ja, 10.000-ért megchipelték, másnap tönkre is ment a gép. Inkább akkor megveszem eredetiben, mire kijátszom, össze jön egy újra a pénz.
2011. jún. 17. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!