Unatkozom, mitcsináljak? (bőv. Lent)
nagyon unatkozom,már nyári szünet van nekünk.nagyon hiányzik a suli...(ez lényegtelen)nem tudom mitcsináljak unom hogy reggel 10től szinte este 10ig csak ülök a gépelőtt és várom hogy feljöjjön valamelyik barátnőm facebookra/msnre...:/
mitcsináljak???:)
12/L
Esetleg amíg anyukád dolgozik ,segíthetnél neki úgy,hogy kitakarítasz,elmész a boltba megveszed ami kell,néha egy -egy könnyű vacsorát is készíthetsz,,
Vagy olvass
néz filmeket
menj múzeumokba
sétálj nagyokat
tanulj nyelveket
segíthetsz nagyszüleidnek is ha a közelben laknak
ha nem is szeretsz olvasni,egy agatha christie-t vegyél ki a könyvtárból(ezeket a könyveket még azok is olvassák,akik nem szeretnek olvasni)
vagy nézz körül a neten hogy milyen programok,fesztiválok,kiállítások vannak a lakóhelyed körül,ahova akár szüleiddel is elmehetsz:)
most tök jó idő van:menj uszodába,biciklizz,görkorizz,vagy csak ülj ki egy fa alá,halgass zenét,miközben cseresznyét majszolsz:D
anyukádékat leppd meg valami könnyen elkészíthető kajával,fűzz gyöngyöt,kézműveskedj stb.
Légy kreatív,sok sikert!
hol laksz?
ha van kutyád sétálj vele sokat én azt szoktam, vagy sportolj, menny táborba ismerkedj emberekkel ha tudsz én is a barátnőmmel szoktam lenni, elmegyünk moziba meg ilyenek.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!