Melyiket választanátok? Rihanna vagy britney koncert
Nekem is van jegyem Rihannára, de azért egy kicsit elbizonytalanodtam. Playback-el a csaj és ez nekem nem tetszik...
Nézd meg a videót. Elesik, elgurul a mikrofon, egy méterre tőle, de valahogy "énekel" tovább. Na most ez Edmonton, Kanada, világhatalom, nagy nemzet, sok hallgatóval. Őket nem becsüli ennyire. Ezek után elvárni, hogy a "gyökér magyarok" előtt önmaga daloljon?...
Van első sorba jegyem, de lehet piacra dobom. CD-ről hallgatni a felvett zenéjét? Megy itthon is...
Őszinte legyek nagyon szeretem Rihannát és mennék szívesen, csak egy kicsit zavar, hogy cheater. El nem dobnám a jegyet, legfeljebb piacra. Mondjuk ha tudnám, hogy nagyjából milyen arányban van a tátika és az éneklés a KONCERTEN, akkor az segítene a döntésben. (koncert a lexikon szerint élő zenélés, táncbemutató jegyeket 5-9000-ért dob ki a google én meg 24900-at adtam, nem egy kategória)
Na szóval, ha a nem végig tátog nem azt takarja, hogy az egész koncerten kétszer beleszól a mikrofonba, hanem ha mondjuk a felét végigénekli legalább, akkor kimegyek.
(Műszakilag nem teljesen vágom, ha a háttérben szól a playback halkan, ő pedig hangosan énekel majd megáll lihegni, nem tűnik fel a közönségnek, hogy húsz decibellel visszavett a hangerőből a csaj? De mondjuk lehet megoldják.)
Kicsit elbizonytalanodtam, mert szerintem ha fizetünk egy szép összeget az első sorért, legalább tiszteljen meg minket. De mindent egybevéve szeretnék menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!