Miért jó színjátszósnak lenni?
Figyelt kérdés
Mert én úgy veszem észre, hogy minden 5. ember egy ilyen csoport tagja, pedig szerintem nem ekkora szám.2009. márc. 21. 00:59
1/3 anonim válasza:
5 éve vagyok tagja egy olyan amatőr színjátszó társulatnak, ami 15 éve létezik és a legrégebbi tagok, szinte a kezdetektől fogva itt vannak. Egy nagyon összetartó társaság vagyunk, baráti társaság. Szabadidőnkben is gyakran vagyunk együtt. A színjátszófesztiválok a legjobb bulik. Meg persze elég jó végig turnézni a nyarat a vásári komédiákkal, év közben meg csinálni a drámákat. És a rendező hagyja, hogy mi is írjunk-rendezzünk darabokat. Szóval a közösségbe tartozás élménye a nagy szám!
2/3 molnardav válasza:
Egy csomó barátot szerzel. Fejlődik a beszéd kézséged. Ha lámpalázas vagy, akkor ezzel le tudod gyűrni. A mozgásod is fejlődik. Bizonyos helyzetekben pedig az improvizálás is jobban megy majd. :)
3/3 molnardav válasza:
ÉS miért jó b*zi focistának lenni? :S Inkább rohangáljunk a páylán össze-vissza, mint egy hülye, és nyomjuk magunkba a doppingszert? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!