Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért jó színjátszósnak lenni?

Miért jó színjátszósnak lenni?

Figyelt kérdés
Mert én úgy veszem észre, hogy minden 5. ember egy ilyen csoport tagja, pedig szerintem nem ekkora szám.
2009. márc. 21. 00:59
 1/3 anonim ***** válasza:
5 éve vagyok tagja egy olyan amatőr színjátszó társulatnak, ami 15 éve létezik és a legrégebbi tagok, szinte a kezdetektől fogva itt vannak. Egy nagyon összetartó társaság vagyunk, baráti társaság. Szabadidőnkben is gyakran vagyunk együtt. A színjátszófesztiválok a legjobb bulik. Meg persze elég jó végig turnézni a nyarat a vásári komédiákkal, év közben meg csinálni a drámákat. És a rendező hagyja, hogy mi is írjunk-rendezzünk darabokat. Szóval a közösségbe tartozás élménye a nagy szám!
2009. júl. 3. 12:05
 2/3 molnardav válasza:
Egy csomó barátot szerzel. Fejlődik a beszéd kézséged. Ha lámpalázas vagy, akkor ezzel le tudod gyűrni. A mozgásod is fejlődik. Bizonyos helyzetekben pedig az improvizálás is jobban megy majd. :)
2011. ápr. 26. 14:13
 3/3 molnardav válasza:
ÉS miért jó b*zi focistának lenni? :S Inkább rohangáljunk a páylán össze-vissza, mint egy hülye, és nyomjuk magunkba a doppingszert? :S
2011. ápr. 26. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!