Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nyert már valaki a Fila...

Nyert már valaki a Fila szerencsekerékkel a tesco oldalon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 23:59
1 2
 11/20 anonim válasza:
én is örülnék, ha leírnád... mi ketten pörgetünk... és hát nem vagyunk a legszerencsésebbek... légyszi küld el privátba*.*
2011. jún. 13. 13:52
 12/20 A kérdező kommentje:
Én is várom azt a privátot :D Mi most már 3-an pörgetünk,de érdekes,mert ha mégis ponton állna meg,akkor még mozdul 1-t és átbillen a nem nyertre.Ha meg éppen lassul és nem nyerten van,akkor hirtelen megáll.Szóval vagy így vagy úgy,de sose nyereményen áll meg.
2011. jún. 14. 14:04
 13/20 anonim válasza:
Nagyon hálás lennék ha valaki el küldené nekem is ezt a többször pörgetős trükköt. :) Előre is köszönöm!!!
2011. jún. 24. 17:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is nagyon hálás lennék, ha nekem is elküldenéd azt, hogy te, hogy pörgethetsz többször! *-*
2011. júl. 1. 07:57
 15/20 anonim ***** válasza:
60%

Annyi a trükk, hogy pörgetsz de mikor látod, hogy a nem nyerten áll meg akkor a vissza gombra kattintasz majd utána az előre és újra pöröghet a kerék.

De én informatikusként úgy gondolom, hogy ha egy nap pörgetsz és elsőre a nem nyert jönne ki akkor akár 10 ezerszer is megcsinálhatod ezt a "csalást" akkor sem fog mást adni, mert a legelső pörgetésen már nem fog változtatni hiába látod azt,hogy újra pörget.

2011. júl. 1. 12:34
 16/20 anonim válasza:
Egyébként ez a szerencsekerék ingyenes? Csak azért kérdem h nehogy ráfaragjak az ilyennel :D
2011. júl. 3. 13:40
 17/20 anonim ***** válasza:

"Egyébként ez a szerencsekerék ingyenes? Csak azért kérdem h nehogy ráfaragjak az ilyennel :D"

Talán ha megnéznéd az oldalt rájönnél.

tescohuseg.hu

Egyébként igen ingyenes.

2011. júl. 3. 14:19
 18/20 fotyika válasza:
Nekem tegnap a tornazsákon állt meg,mégis azt irta ki,hogy nem nyert!!!Pedig elsőre pörgettem!Szerintem nagy KAMU az egész!
2011. júl. 15. 10:40
 19/20 anonim válasza:
Én nyertem 30 pontot. Küldték is a kupon füzetet, amibe bele volt ragasztva a 30 FILA pont. Már a táskát is kiváltottam :)
2011. aug. 17. 08:10
 20/20 anonim válasza:
Én bezzeg nyertem 15 pontot már több hete és cs*szték kiküldeni -.-"
2011. aug. 27. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!