Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Egy diszkóban muszáj végig...

Egy diszkóban muszáj végig táncolni?

Figyelt kérdés
Persze nem úgy gondoltam, hogy megállás nélkül, de az gáz ha én elmegyek és alig táncolok? Most mennék először ilyen buliba és nem igazán tudok táncolni. Megnéztem magam a tükör előtt, de szerintem elég "béna" a mozgásom. :S
2009. márc. 16. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:
85%

Ha már ott leszel, akkor a többiek úgyis cipelnek majd magukkal, a tánctéren pedig fel sem fog tűnni, ha béna vagy :) Amúgy valószínű, hogy igazából nem is vagy béna, hiszen a tükör előtt egy "megcsinált" mozgás nem olyan, mint éjjel a buliban :)

Egyébként egyáltalán nem gáz, ha nem táncolsz, én pl. mindig csk "pózolgatni" szerettem bulikban, de nekünk olyan is volt a társaság, hogy a bárpultnál szerettünk iszogatni.

Viszont ha te olyan társasággal mész, akik szeretnek táncolni, akkor nyomás a tánctér. Meglátod, ott már nem azon fogsz gondolkozni, hogy béna vagy-e :) A lényeg, hogy érezd nagyon jól magad!

2009. márc. 16. 15:14
 2/2 anonim ***** válasza:
85%

"A tükrök tudnak a legjobban hazudni" A zene a többiek tánca és a hangulat, majd magával sodor...

amúgy a disco nem egy nagy buli...csak dobhártyát tépkedő zene vakítő fények a sötétben és ha nem tinidisco akkor pia és hányás...

Úgyhogy óvatosan!

Amúgy kiállsz a büféhez, veszele gy pohár üdítőt és azzal eláldogálhatsz hajnalig...úgy nem feltűnő, mert ha táncbahívnak akkor mondhatod hogy épp iszl...de azért próbálj meg táncolni:)

2009. márc. 17. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!