Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ezt nem értem? Farmerama?

Ezt nem értem? Farmerama?

Figyelt kérdés
Most regisztráltam farmon. Rögtön a második szinten vagyok és van 28 farmaranyam,tyúkketrecem meg almafám. Ez hogy lehet? Nem az elsőnél kezdődik? (van másik farmom is,ott az első szinten kezdtem.)
2011. máj. 16. 21:36
 1/3 Csorby ***** válasza:
nem játszok vele de szerintem csak bug-játék hiba,ez vagy elfog tünni vagy ha nem örülj neki ,h kaptál olyan ketrecet..
2011. máj. 16. 23:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Az első szinten csak oktatás megy, végigkattintasz mindent, amit kiír, bemutatja, hogy nevelj tyúkot, hogy termessz almát, stb. Ezeket a dolgokat megkapod alapban, és ezzel össze is gyűlik annyi pont, hogy a második szintre lépsz. Farmaranyat pedig természetesen kapsz az elején. Nem tudom, végignézted e az oktatást, mert azt hiszem, azt át is lehet ugrani. Ha nem lenne semmid az elején, akkor nem tudnál fejlődni sem. Szóval nyugi, minden rendben történt a farmodon. :D
2011. máj. 17. 19:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2011. máj. 17. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!