A 13-14 éves lányok szeretik ha csapkodják/fogdosság a seggüket a fiúk? *-*
akiket nem zavar:
1. tetszik neki az adott fiú
2. alakulóban lévo ribancok
Szerintem olyan cuki amikor veszik a bátorságot és rápaskolnak a fenekemre :)
A mellemet nem engedném, mert kicsinek tartom és szégyenlem de a fenekemet meg talán a csiklómat engedném ruhán keresztül.
Nálunk a 13 éves Swag-Yolo-Páwa-R*bancok szeretik, úgy, hogy a 13 éves Swag-Yolo-Páwa 'fiúk' csapkodják nekik.
Meg ilyenekben fogadnak a fiúk, hogy rá kell markolni a csaj... Akarom mondani, Kislány (!!) seggére . Volt olyan, hogy ülünk az udvaron kb. 5-6-an lányok, az egyik ilyen pirítottr.banc vonnaglik meg nyávog az egyik ilyen swag gyereknek,.hogy 'de ne markold meg az enyémet, inkább az Adriét' (az Adri én lennék)
Erre a fiú: 'Hát bocs Adri, de nem...'
Hát mondom, még jó hogy nem..
Amúgy én rocker vagyok, hosszú a hajam, bakancsot hordok. Amikor ezt velem meg akarták csinálni, meg tudták volna mondani, hogy milyen lendülettel és keménységgel lehet egy 20 kilós bakanccsal t.könrúgni valakit. Nagyon remélem, hogy tanultak belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!