Hogyan jótékonykodjam? (18 éves, tanuló srác vagyok)
Szia!
Hát én katolikus gimibe jártam, és lehetett jótékonykodni (mostmár kötelező). Én karácsonykor voltam Sparban szegényeknek gyűjteni (szórólapot osztogattam, és mondtam hozzá h tartós élelmiszer gyűjtünk és ha hoztak azt elraktuk) ez azt hiszem a Máltai Szeretetszolgálat szervezte. Szóval szerintem nyugodtan felkeresheted őket, biztos szívesen fogadnak segítőket. Meg volt lehetőség elmenni a Pető Intézetbe (beteg gyerekekkel foglalkozni), vagy idősek otthonába, tehát így nekünk könnyebb volt találni ilyen lehetőséget. Szerintem keress fel ilyen helyeket nyugodtan, biztos nem uasítanak el, vagy nem küldenek el!
ha olyan városban laksz, ahol van fogd a kezem/szemem fénye alapítvány, és náluk jelentkezel, tuti nem utasítanak vissza. szokott lenni (bár az ősszel) egy 72 óra - kompromisszumok nélkül nevű rendezvény, ennek a honlapja - [link] vagy ha érdekel esetleg külföldi önkéntesség írj nyugodtan privit, tudok mondani részleteket! :) egyébként meg így ismeretlenül is becsüllek, amiért ilyen törekvéseid vannak, le a kalappal, manapság ez sajnos egyre ritkább :\
22/L
2. vagyok
Hát lehetett különböző "programok" közül választani, az egyik lehetőség ugye ez volt. Sajnos én nem voltam, de sok osztályátrsam volt.2 hetente péntek délután mentek, és ott foglalkoztak velük, azaz játszottak velük, együtt rajzoltak, mesét meséltek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!