Miért van az, hogy Facebookon nagyon kevés hozzászólást kapok a képeimre meg a linkjeimre?
Figyelt kérdés
Egy csomószor van, h ismerőseim felraknak vmit az üzifalra és máris érkezik egy csomó komment. Ha én írok nekem meg nem! Ez rosszul esik! Pedig vannak barátaim nem kevés...Ez olyan ciki a többiek előtt...2011. ápr. 27. 08:59
11/12 anonim válasza:
használj photoshoppot, tuningold fel a képeidet :D
illetve vannak groupok is facen, csatlakozz be néhányba az érdeklődési körödnek megfelelően. Ha pedig megvannak a JÓL megtuningolt képek, amin jó csajnak/faszinak nézel ki (leglábbis klasszisokkal jobbnak, mint amilyen vagyXD), akkor belépsz pár ismerkedős groupba, és tuti lesz egy csomó kommented, ha mindent jól csinálsz és aktív is vagy. Hozzátenném én nem csinálom ezt, de engem is foglalkoztatott egy ideig a kérdés.
12/12 A kérdező kommentje:
köszi a tippet! :)
amúgy szép lány vagyok,jók a képeim is,de kipróbálom.
talán az a gond h nem vagyok a suliban az a tipikus vagány csaj aki mindenhol ot van? Hmmm. :D
2011. máj. 1. 00:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!