Hogyan lehet megállni görkorcsolyával ha elkopott a fék?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 07:03
1/7 LeeWie válasza:
Ha van rá lehetőséged, lépj vele fűre. Ha nem mész olyan gyorsan. De szerintem lehet rá alkatrészként féket venni.
2/7 Toto652_89 válasza:
Azonnal keresztállásba állsz... satufék... ha nem esel hasra, akkor ügyes voltál...
4/7 anonim válasza:
nekem az az első, hogy leszerelem a féket, tehát én nem azzal állok meg.
ha neked nélkülözhetetlen, akkor vegyél újat, sportboltban lehet kapni, mint ahogy egyesével kereket is.
addig is próbáld meg a megállást úgy, hogy az egyik lábad kerekeit súroltatod az aszfalttal.
én a jobb lábam kerekeit szoktam, egyszerűen csak kifordítom a lábfejem és koptatom a kereket, magyarul vonszolom a jobb lábam.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
:)
2011. máj. 5. 18:18
6/7 anonim válasza:
Guggolj le, a térdeid összefognak érni és kicsit hajolj előre, lassanként meg fogsz állni :)
7/7 anonim válasza:
Sajnos nekem is ez a problémám.Én általában úgy szoktam megállni ,hogy belekapaszkodok egy fába vagy bokorba ,esetleg elkezdek kicsi köröket tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!