Meg merjem tartani a bulit? 14f
Meg merjem tartani a bulit? 14f
1. csak a pincékbe lehetnénk igazából vam 1 ágy 1 kanapé pingpong asztal+van psp-m és rádió 2. probléma kb 6-an lennénk ebből csak az egyik csaj 3 a haverjaim már voltak olyan buliba ahonnan éjfél után mentek haza én még nem is bevallom nem is mennék szóval pia semmiképpen nem jöhet szóba. Kb ezek lennének a próblémái nem tudom eldön6teni h elmondjam a haveroknak lehet h szar bulinak tartanák és el se jönnének vagy unatkoznánk és akkor leégnék a suli előtt. Nem tudom mit tegyek adnátok tippeket + ilyeneket? 14 éves leszek
szerintem megérthető hogy nincs pia mert fiatalok vagytok.
de ha gondolod egy pezsgőt kibonthattok, meg mindenkinek lehet egy söre. az elég. amúgy meg nem tudom.
hm... nem hiszem el, hogy egy 14 éves fiúnak az a buli, ha összeiszik mindent...:D
Attól függ milyen embereket hívsz, te ismered őket, így csak te tudod eldönteni, hogy mitől éreznék jól magukat!
Ha csak a piától, akkor elég szegényes életük van, akkor sajnos nem hiszem, hogy van értelme bulit tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!