Mit tegyek, hogy ne legyen rosszul a vidámparkban?
Figyelt kérdés
Szombaton megyünk vidámparkba, az egyik legjobb barátom születésnapja ott lesz megtartva. Elleneztem az ötletet, mert sajnos nem igazán bírom a "durvább" cuccokat, de természetesen a buliból sem akarok kimaradni. Tavaly a haverom nyolcszor hányt. =) Arra gondoltam, hogy nem eszek semmit, amíg fel nem ültünk mindenre (mert ugye akkor nincs mit kihányni.) és előtte fogok szopogatni szőlőcukrot, és beveszek közvetlenül utána Dedalont. Attól félek, hogy attól leszek rosszul, hogy nem eszek semmit, mert azt sem igazán bírom. =( Szerintetek mit tegyek?2011. ápr. 6. 14:41
1/4 anonim válasza:
én 2 éve voltam, nem ettem semmit mégis iszonyat rosszul lettem, pedig csak 2szer ültem fel abreak dance-re. utána nemtudtam enni sem, és 2napig forgott a gyomrom..
2/4 A kérdező kommentje:
Igazán biztató. =)
2011. ápr. 6. 14:56
3/4 anonim válasza:
Ha nem eszel akkor is tudsz hányni. (: Tudod, erre mondják azt, hogy valaki 'epét' hány. Amúgy, egyél nyugodtan, a Dedalont beveheted szerintem előtte is, de a szőlőcukor is jó ötlet. :D
4/4 anonim válasza:
A B6 vitamin is jó, hányingerre (is) van, vagy hogy azt megelőzze. Én repülés előtt szoktam bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!