Szoktal nyeremenyjatekokban reszt venni? Ha igen, milyenben? Amennyiben interneten, hol? Szoktal nyerni? Mit nyertel mar?
Negyedikes koromban, 6 éve beküldtem az egyik gyerekújságban lévő feladatok megoldását, és nyertem egy könyvet. Fura volt, h első játék, amiben részt vettem, és máris nyertem. Azután még párszor beküldtem, de már nem kaptam semmit, valószínűleg "igazságosak" akartak lenni, így többen is kaphattak ajándékot.
Én azokat szeretem, amiknek a megfejtését az interneten is el lehet küldeni, úgy sokkal egyszerűbb :)
A Coca-Colával a kilencvenes évek óta nyertem két pólót, poharakat, vagy öt éve egy diskmant (ezek nem a "fix, kupakbeváltós" ajándékok);
A Füles rejtvénymagazin különböző játékain anyukám szinte minden évben nyer valami apróságot és a Milliomosban nyert még anno 800.000 Ft-ot;
A Színes RTV-vel egy 5000 Ft értékű étkezési utalványt tavaly;
Törökországi utat két személyre egy utazási irodával, akik Görögországba vittek minket, de összevesztünk, hogy ki utazzon el, plusz két helyet meg nem volt pénzünk fizetni, úgyhogy szépen elévült a nyeremény, át meg nem lehetett ruházni.
Egyébként adnék neked egy ötletet! Ha sok időd van, figyeld a különböző kereskedelmi rádiók játékait folyamatosan, jegyzetelj, hogy mikor tárcsázzák a nyertest stb. stb.! Az egyik ismerős néni a rádióval és az RTL Klub reggeli műsorával szokott sokat nyerni (kismillió tárgynyereményt és utazást!). Azt mondta, hogy ő olyan nyereményjátékban nem játszik, aminek hívásdíja vagy regisztrációs díja van.
A winive oldalon szoktam játszani, de még sosem nyertem.
Régebben se sokat, Balaton szeletnek a web oldalán volt játék, abban nyertem egy nagy doboz Balaton szeletet. Meg Coca-Colával napszemcsit. Ennyi.
Kb egy hónapja játszottam a Boci nyereményjátékán. Pár kérdésre kellett csak válaszolni és nyertem! Kisorsoltak és küldtek 3 tábla Boci étcsokit. Nagyon örültem! Én sem voltam eddig nyerő típus. De majd ezután... :)))
KaOsZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!