Van olyan h főzhető gyurma?
Figyelt kérdés
Még óvodás koromban volt olyan, hogy csináltunk valamilyen gyurmát. Csak tippelni tudok hogy só-liszt gyurma lehetett-e. Elkészítettük a gyurmát, megformáztuk belőle azt amit akartunk, és utána vízben megfőztük. Ettől teljesen kemény lett, és akármeddig elállt a forma, valamint sokkal ellenállóbb is lett. A kérdésem, hogy hogy lehet megcsinálni azt a gyurmát? Vagy esetleg valami más hasznos, otthon elkészíthető gyurma ami a végén nagyon kemény lesz?2011. ápr. 3. 11:39
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!