Mit szóltok, hogy nem lesz többé Moovie?
Facebook-on írták a hírt:
Friss hírek: Nem lesz többé MOOvie!
Köszönet a NAV-nak és az Üvegtigris 2 készítőinek (?).
Szervereinket lefoglalták, ellenem eljárás indult, az éjszakát előzetesben töltöttem, a külvilággal a kapcsolataimat megszakították, ezért is nem tudott senki sem pontosabb infót mondani. Előzetes becslések szerint 673 millió Ft kárt okoztam vele a filmiparnak -.- és max. 3 évre számíthatok. Folyt: 2. hír...
Lényeg a lényeg, MOOvie nem lesz többé, csupán kereken 1 hét választott el minket a 2 éves szülinapunktól, de ezt már nem sikerült megérni sajnos.
Mindenesetre köszönöm mindenkinek aki ez idő alatt mellettünk állt, biztos vagyok benne, hogy a Google segítségével mindenki megtalálja a saját forrásait, mivel annak is a találatai is ugyan így tartalmazzák ezeket.
Mégegyszer köszönet, MOOvie kilép...
Folyt. nem köv
facebook-os profiljukon ezt írták..szerintem nem viccelnek, mert elég komolynak tűntek.. csekkold le:/
Bár jobb lenne, ha csak vicc lenne, mert szerintem nagyon jó volt az oldal..
De komolyan, ezért börtönbüntetést kapnak?
De nem volt engedélyezve az oldal vagy mi?
Néztem rajta filmeket, úgyhogy én sajnálom, hogy már nincsen.
:S És plusz 3 évet kaphat...:O
ahw :S :S
ez komoly? nemár :(
akk azért nem jött be ma..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!