Hogy tanulhatnék meg táncolni?
Olyan rossz,hogy nem tudok táncolni.
Komolyan jó lenne ha menne.
De ha valamihez születetten béna vagyok akkor az a tánc.
Próbáltam és nagyon dúrván nem megy.Semmi érzékem hozzá. Nem is érzem jól magam közben.
Nagyon kellemetlen és kínos az egész nekem. Ráadásul izzadok is.Amt a lányok ugye nagyon nehezen tolerálnak.
Annyira jó lenne ha tudnék,de előbb nő harmadik lábam.
Nincs az a tánctanármester aki meg tudna tanítani.
De akkor,hogy tegyem túl magam azon,hogy sosem fog összejönni?
két dolog:
-kiváló deo-stiftek vannak manapság,keress egy jó illatot és használd-tusfürdőben is vannak speciális izzadásgátlósak..és még sok hasonló praktika van,ami segíthet--egyébként izzadni mindenki izzad ,csak lehet csökkenteni a szagot.
-tánctanuláshoz alapvetően két dolog kell,ritmusérzék: ez fejleszthető és a legfontosabb: hozzáállás
Ha így maradsz,ahogy írod,hogy "Nincs az a tánctanármester aki meg tudna tanítani." akkor nem is fog menni soha-először ezen változtass,mert nincs reménytelen eset,de neked kell ezen változtatnod és menni fog.Valamilyen szinten sikerül-lehet nem leszel versenytáncos,de gondolom az nem is akarsz.
:)) Ugyanaz a helyzet! Nem tudok táncolni és mostmár utálok is. Teljesen esetlennek érzem magam közben, nem tudom, hová nézzek, mit tegyek a kezeimmel, stb. Pedig a ritmusérzékem még rendben volna, hiszen zeneiskolát végeztem, zongorázom és kórusokban is énekeltem. Egyszer egy lagzin jó sok bor után vettem a bátorságot, és kiálltam a körbe riszálni a többiekkel. Épp kezdtem volna ellazulni, amikor a kedvesem közölte, hogy lépjek kisebbeket. Istenem!:)) Épp kezdtem bebeszélni magamnak, hogy más nem lát olyan bénának, mint amilyennek érzem magam! Soha többet fel nem keltem a székemről lagzikon. Pedig a kedvesem szeret táncolni:)
Most úgy áll a helyzet, hogy készülünk a lagzinkra, és én már eleve parázok emiatt. Szerencsémre a jóbarátom felesége éppen tánctanfolyamot indított, így mi is jelentkeztünk, és kiderült, hogy a kedvesem még nálam is sokkal ügyetlenebb, és ő csak azt hitte, hogy jó táncos, valójában a közelében sincs annak, ahogyan helyesen járni kell (pl. a keringőt). Így most ismét visszatért belém a remény.:) Persze, nagy álmokat nem fűzök hozzá, csak a lagzink éjszakáját éljem túl valahogy.:)
Szerintem próbálj ki két hónapig egy tánctanfolyamot. Adj időt magadnak, hogy szokja a tested a mozdulatokat. Egyszerű és praktikus dolgokat mutatnak, és mivel teljesen nulláról indulsz, hamar sikerélményed lesz.:)
köszi mindenkinek
21:42
A dezodorokkal az a baj,hogy nem az izzadást gátolják hanem a szagát. Már attól is izzsadok,hogy feszengek ill.,hogy arra gondolok milyen lesz amikor eszreveszik,hogy átüti a ruhámat.
Nagyon szeretnék a hozzáállásomon is változtatni. Csak ez talán még nehezebb is. Nem tudom,hogy kell és a kitartással van némi gondom.
02:13
A gyors sikerélmény számmra életbevágó,mert ha nincs rögtön feladom.
Az a baj a tánctanfolyamokkal,hogy heti 1-2 alkalommal nem tanulok meg semmit. Nekem sajnos többre vanszükségem.
Az nekem kevés,hogy megtanulok néhány lépést. Az nem egyenlő a táncolással.
Ami a legrosszab,hogy még csak jólérezni sem tudommagam közben.
Van aki nem tud táncolni,de nem is csinál gondot belőle és élvezi amit művel a parketten.
Én meg mág olyan szágynelős vagyok,annyira kínosnak érem az egészet,hogy egyedül egy sötét szobában sem merem elreszteni magam. Saját magam elött kellemetlen.
Abban,hogy ezt levetkőzzem tud segíteni egy tánctanár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!