Hogyan kell táncolni egy diszkóban?
Figyelt kérdés
Holnap megyek először életemben diszkóba,és hát hogy őszinte legyek,nem igazán várom.Hogyan kell ott táncolni?Félek,hogy beégek,mert tök béna leszek.És ha netán rám akaszkodik egy részeg pali(vagy józan),hogyan rázzam le finoman??2011. márc. 25. 14:56
11/16 anonim válasza:
12/16 anonim válasza:
menj tánciskolába és tanulj meg karatézni!
14/16 anonim válasza:
az az oktatóvideó milyen oldschool! 70 évek kivénült discosai feeling
15/16 anonim válasza:
majd ledőltem a székről, amint megláttam ezt a "kiváló" oktató videót ! XD
kössszi :DD
ezzel aztán garantál siker !!! :DD csak tanulgasd szorgalmasan :P
16/16 anonim válasza:
Én mikor először voltam diszkóba 18 évesen (a nővéremmel és pár barátnőével mentünk)
Mindenki ugrált össze vissza, jó volt meg minden, de nwm az én stílusom szóval le ültem az asztalunkhoz és játszottam pár kört a telómon egy játékba, mögöttem meg 3 fiatal srác állt és néztég ahogy játszok...
1-2 évvel később is voltam, ugraltam en is a tomeggel egyutt, de kb csak fel/1 oraig utanna ra untam es le leptem😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!