Mit gyűjtötök? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
ha gyűjtő vagy akkor írd le, hogy mit, amúgy nem kellenek olyan válaszok hogy "semmit", ne fáraszd vele magad....2011. márc. 14. 17:47
1/8 anonim válasza:
Számitógépes játékokat Drága gyüjtők verzióban. :D
3/8 valakiakitnemismersz válasza:
zenekaros pólókat van vagy 100 xD. 14/F
4/8 anonim válasza:
matricákat, meg kedvencekről kivágott képeket/posztereket :)
5/8 anonim válasza:
én az energiaitalok kupakját:Dde h minek..:DXD
ja meg régebben gyertyán gyűjtöttem:D
meg a ritka 50forintosokat, meg minden hülye tárgyat ami vmi jó eseményre emlékeztet elrakom egy dobozba:)idővel jó lesz őket visszanézegetni:D
6/8 anonim válasza:
Ilyen kis kézi naptárakat, mindegy hogy hányas, tudom elég fura...:D
7/8 A kérdező kommentje:
utolsó: jóaz :)
amúgymeg: köszi az eddigi válaszokat :)
2011. márc. 18. 22:09
8/8 anonim válasza:
Cigarettákat. 1-1 szálat mindegyikből. Aztán amikor leszoktam, értelemszerűen a gyűjtemény sem bővült többet. Úgy egy éve elégettem mindet, mert sajnos megtámadta őket a penész és nem tudtam leszedni. Kb 150 szál különböző cigi égett egyszerre. 12 év gyűjteménye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!