Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van egy kicsi bajuszom, de...

Van egy kicsi bajuszom, de nem tudom, hogy leborotváljam -e. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Am 17 leszek nemsokára és osztálytársaim nem mondtak semmit észre se vették. Csak fénynél lehet látni kicsit.

Itthon aztmondják még nemkell leborotválni. Szerintetek mikor kezdjem el csak a véleményetek érdekelne!!! Kinek mekkora volt amikor elkezdte...

2011. márc. 5. 22:23
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha neked tetszik, nem kell leborotválnod.

Lesznek f...sz fejek, akik emiatt beszólnak, de még az sem biztos. Nézz ki úgy, ahogy szeretnél.

2011. márc. 5. 22:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Én konkrétan már 14 éves korom óta borotválkozom, de engem már ez a kis pihés bajusz is zavar, szerintem gagyi, de ez csak az én véleményem, a lényeg az, hogy neked tetszik-e vagy sem.
2011. márc. 5. 22:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha még soha nem borotválkoztál akkor legénybajszod lehet, aminél kevés dolog állhat rosszabbul egy srácnak. Szerintem borotváld le, és akkor nőni fog majd rendes bajszod is, nem ilyen kis pihés.
2011. márc. 5. 22:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Am tényleg olyan kicsi, hogy alig lehet észre venni csak erős fénynél közelről lehet látni és nem birom eldönteni, hogy elkezdjem -e a borotválkozást!
2011. márc. 6. 21:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Kezd el, ne növessz "csicska bajszot"....
2011. márc. 6. 23:40
 6/10 A kérdező kommentje:
xDDDD
2011. márc. 7. 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:
szerintem meg rakj fel egy képet a bajszodról...úgy a legegyszerűbb eldönteni
2011. márc. 13. 10:51
 8/10 anonim válasza:
Rakj fel képet! amugy nem tudom, de én borotválnám! Tuti.
2011. márc. 13. 11:10
 9/10 anonim válasza:
Errefelé munkásbajusznak hívják és nem igen népszerű az akinek ilyenje van :D
2011. márc. 14. 00:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagy arcok lehettek jók a hozzászólások :D de am fényképen nem látszik xDDD mondom kicsi am meg hülye leszek felrakni képet majd pont égetem magam szerintetek? Nem hülye vagyok csak olyanoktól kérek tanácsot akik már borotválkoznak h ők mikor kezdték mert én nemtom h elkezdjem e ennyi...
2011. márc. 17. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!