Van egy kicsi bajuszom, de nem tudom, hogy leborotváljam -e. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Am 17 leszek nemsokára és osztálytársaim nem mondtak semmit észre se vették. Csak fénynél lehet látni kicsit.
Itthon aztmondják még nemkell leborotválni. Szerintetek mikor kezdjem el csak a véleményetek érdekelne!!! Kinek mekkora volt amikor elkezdte...
2011. márc. 5. 22:23
1/10 anonim válasza:
Ha neked tetszik, nem kell leborotválnod.
Lesznek f...sz fejek, akik emiatt beszólnak, de még az sem biztos. Nézz ki úgy, ahogy szeretnél.
2/10 anonim válasza:
Én konkrétan már 14 éves korom óta borotválkozom, de engem már ez a kis pihés bajusz is zavar, szerintem gagyi, de ez csak az én véleményem, a lényeg az, hogy neked tetszik-e vagy sem.
3/10 anonim válasza:
Ha még soha nem borotválkoztál akkor legénybajszod lehet, aminél kevés dolog állhat rosszabbul egy srácnak. Szerintem borotváld le, és akkor nőni fog majd rendes bajszod is, nem ilyen kis pihés.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Am tényleg olyan kicsi, hogy alig lehet észre venni csak erős fénynél közelről lehet látni és nem birom eldönteni, hogy elkezdjem -e a borotválkozást!
2011. márc. 6. 21:52
5/10 anonim válasza:
Kezd el, ne növessz "csicska bajszot"....
6/10 A kérdező kommentje:
xDDDD
2011. márc. 7. 15:19
7/10 anonim válasza:
szerintem meg rakj fel egy képet a bajszodról...úgy a legegyszerűbb eldönteni
8/10 anonim válasza:
Rakj fel képet! amugy nem tudom, de én borotválnám! Tuti.
9/10 anonim válasza:
Errefelé munkásbajusznak hívják és nem igen népszerű az akinek ilyenje van :D
10/10 A kérdező kommentje:
Nagy arcok lehettek jók a hozzászólások :D de am fényképen nem látszik xDDD mondom kicsi am meg hülye leszek felrakni képet majd pont égetem magam szerintetek? Nem hülye vagyok csak olyanoktól kérek tanácsot akik már borotválkoznak h ők mikor kezdték mert én nemtom h elkezdjem e ennyi...
2011. márc. 17. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!