Csak én utálom azt a sok idiótát aki azzal szórakozik, hogy mások válaszaiban a gépelési hibával kötekedjen?
Figyelt kérdés
Rettenetesen utálom, hogyha leírok egy választ és abban van egy gépelési hiba, valami idióta rögtön aláírja, hogy tanuljak meg írni..2011. márc. 5. 20:57
1/6 anonim válasza:
azért az esetek 90%-ában látszik, hogy melyik elgépelés, meg melyik tudatlanság.
például ne szóljon be nekem azért senki, mert szólok, hogy a muszáj még mindig pontos j :)
2/6 A kérdező kommentje:
hát persze, ez természetes!! De én ezen akadtam ki, hogy: "hizsem" --- és hogy tanuljak meg magyarul írni...
2011. márc. 5. 21:16
3/6 A kérdező kommentje:
én segítek ha gondolod
2011. márc. 5. 23:01
5/6 anonim válasza:
Én sem igazán szeretem az ilyen okoskodókat, viszont én úgy kerülöm ki őket, hogy a gépelés mellé megtanultam villámgyorsan javítani.
Most is, pl. ha nem javítottam volna bele ebbe a szövegbe, egy csomó hibám lenne, és csak 1 percet vett igénybe az egészet megírni :D
6/6 anonim válasza:
Énis utálom az ilyeneket, ezért mindig visszaolvasom, hogy mit írtam, mielőtt elküldeném:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!