Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen volt a ti egyetemi/főis...

Milyen volt a ti egyetemi/főiskolai gólyatáborotok?

Figyelt kérdés

Be vagyok zsongva :D akinek volt már része benne leírná, hogy milyen volt? milyen feladatok voltak, hangulat milyen volt.. stb

köszi =)

2011. márc. 4. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:

elte -ájk. Őszintén? Szar...

Szar időpont, béna szervezés, drága, unalmas, értelmetlen.

Sokan így gondolják, csak azt a néhány kivételt nem, akik egy majom IQ-jával rendelkeznek, és ezért a bulitól és az alkoholtól már azt hiszik, a legjobb helyen voltak...

2011. márc. 5. 00:35
 2/4 A kérdező kommentje:

komolyan? én szte-re megyek ha minden jól megy. Nyílt napon mondták, hogy mennyire jó a gólyatábor meg minden, megéri menni.. nem tudom menjek-e.

másvalaki ? :D

2011. márc. 6. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen menj el, szerintem csak az elte ájk-n ilyen szar. :D Máshol tuti jobb, sőt ált. ott ez a tapasztalat, egyébként nem tudhatod előre, hogy milyen, na meg ott ismerkedsz meg először az emberekkel, szóval ne hagyd ki, már csak az ismerkedés miatt sem.
2011. márc. 7. 14:59
 4/4 anonim válasza:

Ne aggódj, a vidéki egyetemek gólyatáborai mindig jók, én legalábbis csak jókat hallottam róluk. Igen, az ELTE gólyatáborai híresen bénák, ahogy a résztvevők és szervezők is ott a legprűdebbek, legalkalmatlanabbak a szórakozásra(bocs). (nincs is ott olyan közösség, mint bárhol máshol vidéken)

A lényeg: Éjjel-nappal ivászat (persze nem kötelező), közös bográcsozás, "kincskeresés", este kocsmatúra, vetélkedő (feladatok pl. sörivóverseny, tojást vinni kanálban, fiú-lány ruhacsere - persze nem ott mindenki előtt - bevállalósabbaknak plusz pontért bemutató ruhában, hogy hány pozitúrát ismer... ilyenek), hajnalban aerobic, éjjel végigjárják a szobákat pálinkát kínálva, kirándulás.. Minél cikibb annál jobban szórakoztok, legalább megjegyeznek és nem egy szürke arc leszel, úgysem ez alapján fognak megítélni. Persze ha mást nem teszel le az asztalra, akkor igen....

Amúgy semmi nem kötelező. Nálunk volt egy csaj, tipikus ribancnak nézett ki, övnyi miniszoknya, melle félig kilógott... (amúgy nem volt az) és azt a feladatot kapta, hogy vigye fel az egyik srác pulzusát 110 fölé. Mire a csaj nagy büszkén felszegte a fejét, és lenézően közölte, hogy ő nem hajlandó teljesíteni a feladatot. Mondták, hogy oké, csüccs vissza. Majd furcsa mosollyal nyugtázta a zsűri, hogy nem volt ám kikötve, hogy mivel kell megemelni a pulzust, négyütemű fekvőtámaszt is csináltathatott volna a sráccal... :) utána már érezte a csaj, h beégett, mert ő meg csak a szexre gondolt, mint eszközre... Ettől függetlenül nem maradt rajta ez a dolog, és ha most nem nosztalgiázom, nekem sem jutott volna eszembe...

Szóval jó buli. Azért nem árt kicsit inni is. Nem kell sokat, csak mértékkel. Persze ha nem, akkor sincs semmi, csak azért egy jó sörözés összehozza a társaságot. És azért lényegében itt alakulnak ki a baráti társaságok... Szóval ha anitalkoholista vagy, nyilván ne igyál, de ha nem, a buli kedvéért pár napig belefér napi 1-2 sör...

Jó mulatást!

2011. márc. 16. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!