A normális emberek hova járnak bulizni?
Figyelt kérdés
Ha barátnőimmel elmegyünk pl diszkóba, ott csak a nyomulós, kettő értelmeset nem tud szólni emberekkel lehet találkozni. :S Kinézetre is a tömeg többsége a 'rajokból' áll. Nekem nem igazán szimpatikus ha valaki csak odajön és már kezd is simulni köszönés nélkül.. Ritkán járok bulizni, pedig lenne kedvem és el is engednek ezzel nincs probléma, csak az a baj, hogy minden helyen ilyen emberek vannak. :/ A 'normálisabbak' baráti társaságban beülnek valahova vagy nem tudom mi történik de csak ezekkel a diszkópatkányokkal lehet találkozni itt. :D2011. febr. 27. 21:24
2/16 anonim válasza:
Házibulikba, illetve nekünk megvannak a törzshelyeink, ahol találkozni tudunk a barátaimmal. Ezek többnyire pubok, ahol normális körülmények között tudunk beszélgetni és iszogatni.
5/16 anonim válasza:
a "normális" emberek nem diszkóba járnak bulizni. :)
nagyobb esélyed van, ha te is magad köré szedsz egy 5-10 fős baráti társaságot, és elmentek olyan közösségi helyekre, mint amit valamelyik előző említett, tehát pub, kulturáltabb söröző. és amikor már ott vagytok egy ideje, hozzá lehet csapódni egy szimpatikusabb, hozzátok hasonló csapathoz
6/16 A kérdező kommentje:
Első, akkor normál ember nem jár bulizni? :D
Második válaszoló, hát ja én is erre gondoltam, szóval inkább mi is ezentúl forgalmasabb kávézókba, kulturáltabb kocsmákba megyünk, csak hát néha az embernek táncolni van kedve..:)
Harmadik, a nap lezárásaként lehet, valaki egyedül valaki nem..:D
2011. febr. 27. 21:37
7/16 anonim válasza:
A mi társaságunk többnyire egyikünk lakásán gyűlik össze, és ott múlatjuk az időt.. Diszkóba nem voltam, de én is ezt hallom, hogy nem épp ideális terep az ismerkedésre. Mi koncertekre szoktunk járni, szerencsére nincsenek negatív tapasztalataim a többiekkel kapcsolatban. Diszkó témakörben viszont nem tudok segíteni.. nem ismerek normális helyeket.
8/16 A kérdező kommentje:
Hát az lesz. :) Köszi válaszokat! :)
2011. febr. 27. 21:38
9/16 anonim válasza:
Koncerteken általában normálisabb emberek vannak, legalább is nem olyanok, mint a diszkókban.
10/16 anonim válasza:
a normálisak sehova. de látom írta már valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!