Február 23 Szerda Legalja Presszó tudsz segíts?
Figyelt kérdés
Jó napot Kívánok minden kedves olvasónak!
A kérdésem a következő kicsit furcsa de meg kell hogy próbáljam hátha van rá némi ha kicsi esély is...mert igazán nagyon FONTOS!!
Február 23 án a Legalja Presszóban találkoztam egy igazán szimpatikus leánnyal... túlzott illuminált állapotom miatt nem tudtam vele beszélgetni, és éppen indulóban voltunk helyről. Vezeték nevét sajnos a hangos zene és a már fentebb említett ittasság miatt nem hallottam... Keresztneve Júlia KB 160-165 cm, nagyon rövid, fiúsan rövid barna haja van, bal arcán anyajegy látható, bőrkabátban volt... igen tudom hogy ez esélytelen, hogy bárki is felismerje ennyi leírás alapján de ha ott voltál és tudsz segíteni akkor igazán megköszönöm
2011. febr. 26. 11:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!