Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Facebookomon ezt írja ki, ha...

Djroyal kérdése:

Facebookomon ezt írja ki, ha belépek ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Friend requests are more likely to be accepted when you send them to people you already know, such as classmates, friends, family and coworkers.

If you use Facebook to communicate with strangers, they have the option to report that they don't know you or to mark the communication as spam. If this happens repeatedly, you could be viewed as violating Facebook's Statement of Rights and Responsibilities.

2011. febr. 23. 01:31
 1/5 anonim válasza:
2011. febr. 23. 08:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyjából annyi, hogy ha jelölésnél megjelölöd azt is, hogy honnan ismered az illetőt, akkor jobb eséllyel igazolnak vissza. Ha viszont ismeretleneknek való üzengetésre használod a facebookot, ők jelenthetnek téged (pl. mint spammelőt is), mert megsérted a szabályokat.
2011. febr. 23. 09:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor többet nem tudok belépni, újra kel regisztrálnom?
2011. febr. 23. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:

"Akkor többet nem tudok belépni, újra kel regisztrálnom?"

- Erre a következtetésre hogyan jutottál? Semmi ilyet nem írtam.

2011. febr. 23. 12:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy hülye kérdés volt, csak nem szeretnék újra regisztrálni,

Azért kérdeztem ezt.

2011. febr. 23. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!