Hogy vegyem rá a szüleimet hogy elengedjenek bulizni?
15 éves vagyok, és sokat járok bulizni, csak a szüleim nem tudják.Szökök.HOgyan kéredszkedjek el, hogy tuti elengedjenek?
nagyon unom h mindenkit elengednek csak engem nem.
Annak idején engem se akartak engedni, én is nagyjából szökdöstem. Mi lett a megoldás? Az, hogy őszintén elmondtam hova megyek, kikkel, esetleg egyikük telszámát is megadni, és hogy kb. mikor megyek haza... na és persze szépen kérni. A füllentés csak csökkenti a bizalmat. Pár kisebb alkalom (ami rövidebb bulit, tehát némi áldozatot jelentett) viszont látták, hogy betartom, utána már enyhült a "szigor".
Ha így sem megy, nyugi, pár év és oda mész, ahova csak akarsz.
Szia!
Vicces, mert én is szöktem...:D:D:D
De annyira nem is az, már rájöttem.Ha valami baj lenne veled, a szüleid azok, akik nem tudnának róla.
De igaza van az első válaszolónak.
Csak őszintén.
Pl.Szeretném, ha elengednétek bulizni az xy barátnőmmel mennék, akiben megbízom, mert normális természetű...és adjatok legalább egy esélyt, hogy bebizonyítsam, hogy időben hazajövök és nem iszom le magam.
Tényleg csak szépen.
A másik dolog , pedig, hogy ha azt hiszik, hogy te nem vágysz a bulira, akkor máshogy kezelnek téged és nem ismernek meg igazán, hogy mit szeretsz csinálni.Az pedig nem jó.
Mond el nekik őszintén, hogy hova és mikor , kivel, mennyi ideig.
Szerintem menni fog.
Ja!Ha azt mondják, hogy nem, akkor hagyd őket gondolkozni és térj rá vissza késöbb.Ne vitatkozz velük és ne gyere azzal, hogy másnak meg lehet...
De áldozatot tuti kell majd hoznod.
Sok sikert!
sajos azért nem engednek el, mert novemberben berúgtamXD:D
de még egy darabig szökök...aztán majd nyáron;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!