Miért nevetünk a fingáson?
sok esetben én sem tartom egyáltalán viccesnek, főleg ha ilyen kabaré szinten tolják azt a háttérbe röhög rajta mindenki...
Na de amikor élőben dolgozat írás közben néma csöndben egy tag elfingotta magát na az olyan hogy szakad rajta az osztály:D
A hangon nevetünk. Legalábbis én, és a párom.
Nem is tudom igazából megmagyarázni, egyszerűen annyira vicces, már így is fetrengek, hogy itt írok róla.:D Én részemről egyáltalán nem azon nevetek, hogy ég az illető, hanem tényleg a különféle hangmagasságokon, amiket lehet így produkálni.:D
Utolsó, ezen szakadok!:D Hát, ha a s.ggünk méretétől függ milyet szól, akkor elég érdekes, mert nem vagyok egy hű de nagy hátsóval megáldott, kövér ember. Átlagos testalkatú 22 éves lány vagyok, de mégis olyanokat trombitálok (persze, csak ha egyedül vagyok), hogy azt bármilyen sörhasú, 200 kilós pasi megirigyelné. Magamat mulattatom, és állati jókat röhögök magamon, hogy ilyenre vagyok képes. Ja és a párommal szoktunk versenyezni, és nagyon jól szórakozunk a különféle fing-hangokon, amiket alkotunk. Ő viszont elég mackós alkat, 2 méter magas,és komolyan mondom, nem tud olyan cifrát, mint amilyet én.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!