Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Meddig ellenőrzik még a...

Meddig ellenőrzik még a szórakozó helyeken az életkort? Mit jelent az a hatályos jogszabály?

Figyelt kérdés
Nagyon bosszant hogy a West Balkános bajhé után szigorúan ellenőrzik a korhatárt a szórakozó helyeken.Miért nem bulizhatnak a 16-17 évesek? Márciusban lesz a szülinapom és megőrülök ha akkor sem engednek be oda ahova épp menni szeretnénk.(17 éves leszek és ez nekem fontos szám.) Nem tudjátok hol lehet ennek utána nézni, hogy hova lehet menni 18 kor alatt is bulizni? Vagy hogy meddig tart ez a rendszer?
2011. febr. 19. 23:23
 1/1 anonim ***** válasza:
vannak szórakozóhelyek, ahol csak 16 év a korhatár. mondjuk én csak és kizárólag morrison's 2-be járok, úgyhogy annyira példákat nem tudok rá mondani, de láttam plakátokon. ja, és pár napja 16 éves tesóm a dokk caféba ment, és oda beengedték.
2011. febr. 21. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!