Ki jönne el hozzám, hogy Zombit csináljon a fiamból?
Most lesz a farsang,és ő zombi szeretne lenni.
Nem akarjuk elaprózni a dolgot,ezért kéne valaki aki ért(egy kicsit is)a testfestéshez,vagy az arcfestéshez.Szívesen fizetek is érte,de ne kérj sokat!
Kérlek....valaki segítsen!!!
Nemtudom mennyi idős de ha kisebb gyerek akkor nem biztos hogy jo ötlet valami ijesztő fejet csináltatni neki,mert a többi gyerek megrémül,meg nehogy szoljanak neki a tanárok.
Szerintem probáld ki elöször otthon az összhatást.Adok egy tanácsot ami azért hasonlit rá,de nem veszélyes,szoval nincsenek huscafatok meg vér.
Ahogy ezek a linken van szerintem krémezd be az arcát aztán vigyél fel rá vagy valami nagyon világos pudert vagy hintőport,aztán a szeme körül meg jo nagy fekete kört rajzolj.(Alul fölül jo nagy táskákat a szem alá.)
Kiegészithetitek valami pirossal a száj körül,amit szerintem szintén alapozz le valami világossal hogy az is tiszta sápadt legyen.Lehet hülye ötlet de gondoltam egy probát megér,hátha valami jól sül ki belőle.
Köszi a tippet,ezekre már én is gondoltam.....jó ötletek.A fiam most elsős.
Én is gondoltam arra,mi lesz ha nem tetszik a tanároknak vagy meg ijednek a gyerekek.
De aztán arra gondoltam,nem fog érdekelni.Ismernek már engem,tudják,hogy dilis vagyok.Nem akartam túl véres dolgokat,hanem inkább a minőségre akartam adni,hogy eredetien nézzen ki.
Te tudod,hol lehet ilyen műsebeket venni?Mert ez is egy jó ötlet lenne.
De ha valaki eljön kifesteni a fiam arcát....megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!