Ez gáz? Vagy ti is nézitek? =D
Nagyon szeretem az x ment de a suliban leszóltak érte, az a háttérképem. Akik leszóltak, azok south parkot néznek.
11/L
Hát már ne ők mondják meg, mi a háttérképed... Én láttam az Xmen minden részét, és South Parkot is láttam néhányat, de attól még nem szólnék meg senkit, mit rak ki.
Ez csak rád tartozik.
A Kurt az a kék lény, nem ? :D Nekem a Vadóc kedvencem, a Kék, meg az Árnymacska. De neki csak a neve teccik inkább. :D Amúgy, én is szoktam nézni,amikor elkapom, de én rajzfilmben. :D
Én meg minimaxot, jetixet, nickelodeont, cartoon netwoork-öt, néha JimJam-et -,vanank azon is jó mesék - szoktam nézni. :D Sőt, van amikor a barátnőimmel nézek rajzfilmeket, van amikor leültetem a Páromat a cartoon netwoork elé, de olyan is van, hogy anyukámmal nézem. :D Ha nem találunk jobbat. :D Sőt, volt már arra is példa, hogy 20 éves nővéremet rajtam kaptam, miközben nézi az Edd, Ed, és Eddy-t. :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!