Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Diesel...

Mi a véleményetek a Diesel Club-ról?

Figyelt kérdés
Alig találni valamit róla, a honlapja is már nem club-bé(valami ilyesmit írtak).Még a belépőt árát se találtam meg.
2011. febr. 12. 14:13
 1/6 Cory Rose ***** válasza:
Belépő szerintem az aktuális rendezvénytől függ. Amúgy szerintem jó hely, én szeretem, talán az italok kicsit drágábbak az átlaghoz képest. Mondjuk sokat kell lépcsőzni.
2011. febr. 12. 14:25
 2/6 A kérdező kommentje:
És azt, hogy milyen program lesz, hol lehet megnézni?
2011. febr. 12. 14:37
 3/6 Cory Rose ***** válasza:
[link] nem volt túl bonyolult megtalálni. a partycalendar részben vannak szerintem a programok.
2011. febr. 12. 15:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Épp ez a gond, hogy ez nem az ! Hanem valami Kashmir Underground Club dolgai(mellesleg még erről sincs semmi...) ami még csak nem is ott van. Én is ezt néztem meg először.
2011. febr. 12. 17:16
 5/6 Cory Rose ***** válasza:
Szerintem az a Kashmir underground az más, az nem egyenlő egyáltalán a diesel klubbal. Valószínű egy ideje ott tarthattak bulikat vagy nem tudom, de a diesel-nek attól még az a honlapja amit belinkeltem, és ugyanott is van a hely. Tudom, mert megyek oda megint nemsokára.
2011. febr. 12. 17:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát legalább tudom, hogy létezik még... Azért köszi:D
2011. febr. 12. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!